top of page

Onze diensten

Kwaliteitswerk op maat

fil in boom.jpg
Mulch
Chopped Tree Trunk

Vellen van bomen

Vrijstaande bomen kunnen gecontroleerd omgezaagd worden. Indien de boom op een locatie staat waar hij mogelijk schade kan aanbrengen, is een ontmanteling nodig. Hier komt een hoogtewerker en/of geavanceerde klimtechnieken aan te pas. 

Hakselen

Alle takken tot een dikte van 18cm kunnen volledig versnipperd worden. Hakselhout is ideaal om te verwerken in uw tuin o.a. als bodembedekker onder andere planten. Indien gewenst nemen wij het hakselhout mee.

Stronken frezen

Om stronken te verwijderen uit de bodem kan de bodem tot op een diepte van 20 cm gefreesd worden. Stronken kunnen indien gewenst ook uitgetrokken en verwijderd worden.

Styled Garden
SD2.jpg
IMG_1913.JPG

Snoeiwerk

Struiken, hagen, klimop en andere planten vragen een regelmatige trimbeurt om wildgroei te vermijden.

Wij snoeien, hakselen en ruimen al het groenafval op, zodat uw tuin er weer strak uit ziet. 

Tuinaanleg

Wij verzorgen totale tuinaanleg op maat van uw wensen. Na de ontruiming van de oude structuren en planten, zorgen wij voor de egalisering van de bodem, aanleggen van structuren, paden en perken, aanplanten van bomen en struiken, tot inzaaien en/of leggen van gras.

Boomverzorging

Sommige bomen zijn het redden meer dan waard. Door de juiste verzorging en/of versterking kan een oude boom een nieuw leven krijgen. Zo kan bv een gesplitste eik met de juiste versteviging en verbindingen terug aaneen gezet worden. 

bottom of page